Björn Svensson

Vägledning
Att kunna hjälpa dig att utvecklas samt förstå dig själv på ett djupare plan är något av det mest givande jag kan göra, upplever jag. Vi tar oss tillsammans in i ditt innersta och jag hjälper dig att förstå dig själv både personligt och också medialt. Jag kan hjälpa dig komma i kontakt med andra sidan samt lära känna dina guider bättre. Du blir medveten om din egen roll i att skapa den verklighet du lever i. Jag arbetar med både fysiska träffar och också möten online eller över telefon.

Meditation
Jag ger meditationer, både i grupp och individuellt. Med det guidade ordet ges du möjlighet att koppla av både kroppsligt och mentalt. Genom meditation skapas en förutsättning för dig för ett liv i balans, där du inte bär på stress eller annat som kan tynga dig.

Healing
Den starka kraften i healing är också något jag utövar. Genom healing kan du uppnå bättre hälsa, både fysiskt, psykiskt, andligt och även socialt. Här arbetar vi med ditt eget energifält (auran), där dina känslor och tankar finns samt din andlighet. Jag använder mitt energifält för att behandla ditt. Detta kan jämföras lite med att en massör använder sin kropp (sina händer) för att hjälpa din kropp att fungera bättre.


Läs mer och boka >>

Kontakt

Energiplasten Leksand

Sparbanksgatan 10a,

793 30, Leksand

Mail
Auguae