Kurser, event och meditation

Inspirations dag 29/4 2023 

Information kommer....

Vägledd meditation onsdagar kl.19-21

Att meditera ger en avslappning och ett inre lugn. Föranmälan gäller.
Med Barbro Eriksson

Kurser, personlig & medial utveckling, vår 2023.

 Nyhet med en kombination av healing & medial utvecklings kurs. Med Barbro Eriksson

Hitta själsglädje

23/4 2023      

En dag med Barbro och Tia för dig som vill lära dig mer om själen och din själs dharma, syftet här på jorden. Du får prova olika tekniker och etablera en stadig kontakt med dina guider.

Healing kväll
14/2 2023

En kväll med Barbro och Tia En grupp healing session, där alla sitter på var sin stol och tar emot energin som kommer flöda i rummet av dom två.
De jobbar ihop med energierna och har tagit emot budskap till var och en.


Workshop
25/2 2023

Barbro och Tia håller den här heldagen tillsammans där du får lära dig olika typer av healing för hemmabruk. Vi tränar också på att fördjupa kontakten med våra andliga guider

Läs känna dina guider 11/2 2023

Med Tine Kromm Henrie
Vilka olika slags guider finns? Hur arbetar de med oss och hur vi kan känna igen deras energier och symbolspråk? Teoretisk och praktisk heldags workshop.

Trans mediumskap
18-19/3 2023

Med Tine Kromm Henrie
Är du nyfiken på att själv utveckla transmediumskap? Då är du välkommen till denna helgkurs där du i liten grupp får lära dig mer om att arbeta med andevärlden via förändrat medvetandetillstånd.

Själarnas resa
21-22/4 2023

Med Tine kromm HenrieFå en glimt av ditt själsliga syfte och din livsuppgift för denna inkarnation! Bygger på Livet Mellan Liven Regression. där vi i utforskar frågor som: det andliga hemmet, själsgrupper, själsliga kontrakt, parallella liv.