Kurser och event

Vi har kurser i yoga och meditation för dig som vill komma regelbundet. Du kan också gå enstaka kurser och öva upp dina egna mediala förmågor.  Samt om du har kommit långt och vill bli certifierat medium eller healing finns utbildningar till det. Dessutom kan du boka in oss för privat-företags-event i vår lokal.

Veckokurser

Meditation

Med meditation kommer du närmare dig själv, din inre röst, finner inre harmoni och balans. 

Yinyoga

En mycket lugn och mjuk yoga som är kraftigt nedvarvande och avstressande, i syfte at släppa på spänningar.

Mixyoga

Dynamisk och energigivande yoga för alla kroppar och former. Ger foks, lugn och harmoni. 

 Kurser

Kurser ges oregelbundet. Håll dig uppdaterad genom vår kalender och sociala medier.

Personlig & medial utveckling 2021-2022

Kurser med Barbro Eriksson, här finns ett utbud med de kurser som kommer att starta våren 2022. Det finns två platser kvar på prova på dagen den 5 december 2021.

Söndag den 24 oktober kl. 12-16

Mini Mässa

Här kan du prova på behandlingar av någon av oss som är där denna dag med: healing, medial vägledning, och delta på seansen. Massa spännande nyhet i den Auyrvediska butiken. Du kan shoppa stenar, kristaller, tarot, böcker, kosttillskott, eller komma fika och umgås med likasinnade vänner en stund.
Behandlingarna kostar 250kr för 15 minuter. Boka gör du på plats.
Seansen 150kr, kl.15.00-15.30.
Fika 30kr.

Varmt välkommen!
Seans 24 oktober kl. 15.00

På seans hos oss får du budskap från våra team från andra sidan.
Du kan få svar på en fråga eller få veta vad du behöver höra just nu för att hitta flödet i livet eller lösa ett problem. Under 2021 kommer det att hållas seans på några av de event vi har på söndag. Du kan även boka Barbro & Marianne så kommer de hem till dig eller boka att vara här hos oss på EnergiPlatsen.

Grupphealing

Prova på grupphealing. Alla sitter på var sin stol och tar emot energin som kommer flöda i rummet av de två healers som jobbar ihop med energierna. Kommer under våren 2022.

Event

Vi erbjuder kurser, event, föreläsningar och temakvällar här på EnergiPlatsen.

Eller varför inte boka oss till ditt event, möhippa, personalfest eller privat fest.

Vi skräddarsyr din kväll eller dag som du vill ha den och har ett stort utbud av tjänster som vi kan kombinera utifrån din önskan

Här nedanför har vi lite exempel på vad du kan välja på, samt hur lång tid det kan ta. Det går självklart att skräddarsy och skapa ett event eller fest efter era önskemål.
Oftast är vi två stycken som kommer.


Guidad meditation

ca 30 min Meditation handlar om fokusering och koncentration kombinerat med avspänning och att vara i nuet. I meditation försöker du hitta "den tysta platsen inombords", nå den inre källan och känna dig fri från krav och måsten.  

Vägledning

15 min /person
Vårt jobb att vara en länk mellan dig och andevärlden. Vi använder våra sinnen syn (clairvoiance), hörsel (clairaudience) och känsel (clairsentience) och intuition för att tolka informationen. Du har möjlighet att få vägledning via vägledare och guider, du ges också möjlighet att ställa egna frågor under vårt möte. vi förmedlar ingen information om olyckor, sjukdom eller död.

Seans

Vi jobbar med våra guider så att varje deltager ska få ett budskap, eller svar på en fråga. Vad behöver jag höra just nu?

1,5-2 timmar max 10 st.

Seans med andekontakt

Vi jobbar för att varje deltagare ska få ett budskap från en när eller kär som har gått vidare från livet.

1,5-2 timmar max 10 st.

Priser

Privat fest / möhippa / svensexa
- 2500 kronor per timme + resekostnad.

- seanser 3000 kronor. 1,5-2 timmar Max 10 st. Vid flera kontakta oss för prisuppgift. Fullbokat under 2021. Boka till våren 2022.

Företagsevent / Personalfest
- 3300 kronor per timme + resekostnad 

(Lägsta debiterade tid är 1 timme)

Förfrågningar och bokningar

Vill du boka oss till ditt event eller en privat fest? 

Hör av dig till oss och berätta vad du är intresserad av.

Hyra lokalen
Vill du hyra in dig i vår fina lokal?
Skön atmosfär i lokalen, 5 minuter från Sundbybergs station bra kommunikationer med T-bana, pendeltåg, tvärbana och flertal bussar.
Hyrs ut heldag/ halv dag helger eller enlig överenskommelse.
Lokalen passar mycket bra för kurser, bokcirklar, meditationer eller annan verksamhet. Hör av dig för mer information om priser och hur upplägget kan se ut.

Malia: info(at)energiplatsen.com
Barbro: 070 442 25 96